5 Stvari Koje Svaki Slobodan Muškarac Treba Imati u Svom Frižideru

Ništa više ne govori o tome ko smo od onoga što jedemo i pijemo. To dozvoljava ultimativni uvid u naše zdravlje, izgled, prihode, životni stil pa čak i kakvi smo kao partneri. Provjeriti frižider partnera je savršen pregled onoga što tek slijedi. Kao kratak pregled filma, ne dobiješ cijelu sliku, ali definitivno dobiješ ideju da li ćeš gledat romatičnu komediju ili tragični horor.

Osjećaj koji tvoja cura dobije prilikom prve posjete će diktirati kako će stvari krenuti i da li će ta cura bit spremna da legne s tobom ili da se povuče do kraja večeri.

Budi dobar domaćin, potrudi se da provedete kvalitetno vrijeme zajedno i nek se osjeća kao doma (jer kad smo doma svi radimo jednu stvar, skinemo odjeću.)

Ovdje je pet proizvoda koje treba imati u frižideru da ti pomogne da se to  dogodi…

Vino

Postoji razlog zašto ovo djeluje već tri hiljade godina. Ništa nije bolje, za momka da se opusti i započne zezanje, od čaše veselog napitka.

Dodatak: Šampanjac. Savršen izgovor za neočekivano slavlje, čak i ako je to samo da bi nazdravili, da bi se poljubili ili se po prvi put vidjeli goli.

Hors d’oeuvre – malo predjelo

Uvijek imajte neku zakusku pri ruci, i to onu koja se ne kvari lako, kao na primjer neki preljev ili neko povrće. Ono što morate znati u vezi sastanka: uvijek budite spremni.

Dodatak: Ako možeš spojiti zakusku sa vinom, kao na primjer sir, to bolje. Dobro maslinovo ulje je uvijek pobjeda. Učinit će hljeb visoko kvalitetnim a tebe će učiniti profinjenim.

Flaširana voda

Čak i ako si u New York-u gdje je voda iz česme bolja od flaširane, to ipak stavlja tvojoj curi do znanja da pije visoko kvalitetnu vodu. (A ako je djevojka zadovoljna, zadovoljit će i ona tebe.)

Dodatak: Led u zamrzivaču za vodu ili samo za pokazivanje tvojih barmen sposobnosti.

Užina u zamrzivaču

Bez obzira da li je piletina ili burger, ili poslužavnik sa lazanjama, momci budite spremni da ih nahranite ako je kasno za kućnu dostavu. To je još jedan razlog da prenoće.

Dodatak:  i tuce jaja za doručak ujutro.

Desert

Ne treba da bude luksuzan i nikako ne sme biti kvarljiv.

Uvijek trebate obnoviti zalihe hrane.  Preporuke koje su navedene gore, to je jednostavno uvijek potrebno za dobro zezanje, kao na primjer čokolada koja je afrodizijak.

Kao što smo svi iskusili, imati odlično veče sa djevojkom u izlasku je super ali ako isto tako može biti zabavno doma, onda će djevojka poželjeti da vas zadrži.

Nije potrebno imati sve, samo imajte ovih pet stvari da bi vaš stan bio što udobniji, zabavniji i naravno… primamljiv.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *