3 Načina Da Nasmiješ Djevojku

Istina je: Biti zabavan je veoma posebna poslastica za muškarca. Često se kaže da ako možeš djevojku nasmijat možeš je natjerati da učini bilo što.

Ali kako je zapravo nasmijati? Što trebaš učiniti? Većina muškaraca koja želi imati smješnije priče, će upotrijebiti jedan nedjelotvoran prilaz: Pokušat će pronaći smiješne rečenice i rutine koje će upamtiti i koristiti u razgovorima.

Problem je u tome što, čak iako uklopiš neke od tih rečenica u razgovor i potrudiš se da to djeluje originalno, to te ipak neće učinit likom koji ima dobar smisao za humor u cjelini.

To te može učinit komičnim na pet minuta, ali što će se desiti kada ti ponestane unaprijed smišljenih  rečenica. Poslije toga si u problemu.

Imajući ovo na umu, sa vama ćemo podijeliti tri efektivna načina kako djevojku nasmijati, što dalje znači da treba stvoriti humor na mjestu, a ne memorisati rutine i rečenice, kako bi mogao da se osloniš na svoj humor na bilo kom mjestu i u bilo koje vrijeme.

1. Razmišljaj Van Limita.

Humor je najčešće prouzrokovan razmišljanjem van ograde i povezivanjem neobičnih stvari. I ovo je nešto što možete učiniti namjerno.

Može biti malo teško u početku dok se ne navikneš, ali postat će prirodno vremenom u praksi.

Učini to u tjeku razgovora: Koja god je tema razgovora, probaj stavit sa strane uobičajenu logiku i priđi temi na nekonvencionalan način.

Na primjer, ako govorite o kućnim ljubimcima, ljubimci sa emocionalnim problemima je smiješna i kreativna tema. Možete se tome smijati i raspravljati.

2. Budi Spontan.

Osim toga što je bit humora ići izvan granica normale, dobar humor je rezultat spontanog ponašanja. To znači da trebaš reć sve što ti padne na um bez mnogo razmišljanja.

Ono što obično prvo padne na um je nešto što je neuobičajeno, kreativno i neočekivano, što nudi potencijal da bude veoma smiješno i izmami osmijehe. Ovo je razlog zašto je uvjek dobra ideja bit spontan.

Problem je što mnogi muškarci oklijevaju bit spontani jer se plaše da će reć nešto neugodno. To je jednostavno rizik koji moraš prihvatit.

To je cijena dobrog humora, i ja vam iz iskustva kažem da je vrijedno toga.

3. Budi Uvjek u Zabavnom Muškom Društvu.

Biti zabavan je itekako zarazno. Ako si u interakciji sa dosta zabavnih frendova koji se stalno šale i smiju, ako razmišljaš u kreativnom pravcu i ne shvataš stvari previše ozbiljno,  vremenom ćeš postat dio toga.

Obratno, ako se družiš samo sa momcima koji uvjek diskutuju o ozbiljnim temama u veoma logičnom smislu, bit će ti teško ponašat se neozbiljno u društvu cure i nasmijati je.

Tako da, provodi svoje vrijeme sa prijateljima koji imaju dobar smisao za humor. Ne samo što će to tebi bit zabavno, već će te to pretvorit u lika koji zna nasmijati ljude oko sebe.

Ne kažem kako trebaš otpisati prijatelje koji su ozbiljni, ali gledaj naći sredinu i balans.

Vježbaj ove strategije i tvoj smisao za humor će se razvijati. Ono što ćeš izvući iz ove strategije je da ćeš stvarno bit zabavan  u društvu i što to nećeš morati maskirat unaprijed memorisanim izjavama.

Bit ćeš u mogućnosti nasmijati razne djevojke u raznim situacijama i imat ćeš koristi od toga.

Momci, jeste li prirodno zabavni ili se snalazite na razne načine memorisanjem viceva i ostalih izjava kako bi impresionirali žene? Koje savjete bi dali muškarcima koji se sa ovim bore?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *