12 razloga zbog kojih je oralni seks fenomenalan.

  1. Vjerojatno ćete mnogo lakše doživjeti orgazam. Nema samo djelimične stimulacije klitorisa ili slučajnog vrhunca jer je dodirnuo pravo mjesto svojom karličnom kosti. Fokus je upravo tamo gdje treba biti i ostaje tamo dok ne svršiš. Najbolji je, definitivno.
  2. Svako zna što treba da radi. Nitko nije zbunjen što je sljedeće što treba raditi. Postoje savršeno razrađena pravila igre. Treba da ležiš i da dobiješ najbolji orgazam u životu, a on to treba da ti pruži.
  3. Pažnja je usmjerena isključivo na tebe. Ne moraš brinuti da li će on prije tebe svršiti, ili da li trebaš raditi nešto dodatno da bi se zadovoljila. Treba samo da se fokusiraš na bilo što želiš. Ti ovdje kreiraš pravila.
  4. Ovdje nema multitaskiranja. Ne moraš držati niti stimulirati bilo koji dio njegovog tijela da bi postigla efekt koji treba. Radiš samo jednu stvar, a to je ništa.
  5. Bukvalno se ne moraš ni pomjeriti ako to ne želiš. To je kao da dremaš, samo što si budna a netko te zadovoljava. To je savršen život.
  6. On to voli raditi isto toliko koliko ti to voliš dobijati. Ukoliko tvoj muškarac nešto vrijedi, on to voli raditi. Gledajući kako to voli raditi i slušati zvuke koje ispušta dok to radi je ponekad nešto najbolje kad je u pitanju oralni seks.
  7. Nikada se nećeš osjećati tako blisko sa partnerom kao kada je njegovo lice bukvalno među tvojim nogama. Penetrarirajući seks je vrlo intiman ali kada je njegova glava na tvojoj vulvi je potpuno drugi nivo intime i savršeno je.
  8. Zapravo, mnogo je bolji osjećaj ako pustite da Vam misli lutaju. Kada imate seks uz penetraciju morate uvijek biti fokusirani kao da radite bilo šta ozbiljno, dok kod oralnog seksa, ako se samo opustite, osjećate šta partner radi i pustite misli da odu bilo gdje, obično Vam bude najbolje.
  9. Nikada se ne završi tako što Vam on svrši na facu ili blizu nje. Nije čak ni moguće. Tako da se ovdje potpuno možete opustiti.
  10. Kad usporedite, minimalno čišćenje poslije toga je dovoljno. Kad muškaracdoživi orgazam, tu su ubrusi, milion ubrusa. Osim ako puštate puno vode, ako je to slučaj, super, ali oboje nećete morati da se tuširate poslije toga.
  11. Ako ćelite da promijenite ono što radi, samo mu pomjerite glavu. Što je mnogo lakše nego pokušati pomjeriti dio njegovog tijela dok je na Vama. To obično nikad ne uspijeva.
  12. Ne moraš se truditi da sinhroniziraš Vaša dva orgazma. Ovdje si jedino ti važna, jedino

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *