10 najvećih grešaka koje muškarci rade u krevetu

Ovo je popis stvari koje žene zaista ne vole u krevetu. Potrudi se da ne napraviš ove greške, a tvoja će partnerica biti sretnija…

Neobrijan muškarac

Možda izgleda seksi, ali neobrijan muškarac i jest samo za gledanje. Ako je to sve što očekuješ, možeš proći i bez brijanja. Ali ako želiš nešto više od svoje partnerice, imaj na umu da žene ne vole da ih grebe brada.

Mala stvar

Nije riječ o onoj stvari – govorimo o kondomu. Muškarci znaju čemu kondom služi. Koristi ga! A nakon upotrebe, nemoj ga samo baciti na pod – pravo mjesto za upotrijebljen kondom je smeće.

Neprekidna priča

Razgovarao bi? Pričaj poslje seksa, a ne tijekom. Promatraj svoju partnericu, slušaj je, ali nemoj se ponašati kao da si na međusobnom ispitivanju: “Jesam li dobar?”; “Sviđa ti se što radim?”; “Hoćeš ga ovako?” – “Ili ovako?”… Šuti i radi…

Ljubljenje širom otvorenih očiju

Umiješ se dobro ljubiti, a ona također. Međutim, ni u kom slučaju nemoj to raditi otvorenih očiju. Jednostavno nije romantično.

Koliko dugo

Misliš li da ona priželjkuje seks s tobom tijekom cijele noći? Možda, ali u svakom slučaju kvaliteta je bitnija od kvantitete. Ako si umoran, priznaj joj. Bit će zadovoljna i zaspat će pored tebe. A onda ćeš imati priliku da s njom vodiš ljubav i iduće noći… i iduće…

Pitanje higijene

Jesi li student, zaposlen ili predsjednik – potpuno je nebitno. Ipak moraš održavati osobnu higijenu. Zamisli koliko je tvoja partnerica potrošila vremena spremajući se za izlazak – šminkanje, manikura i drugi tretmani ljepote – samo da bi te zainteresirala. A što si ti učinio? Počešljao se? Obrijao? Ne? Onda nemoj očekivati da ćeš imati uspjeha.

Mijesi, mijesi…

Sretan si – imaš ih u svojim rukama. Ali nemoj biti grub s njenim grudima, ne mijesiš tijesto. One su jedan od najosjetljivijih dijelova ženskog tijela. Budi nježan.

Seksali ste se, a sad ti se spava?

Znamo da si veoma iscrpljen nakon seksa. Sve što želiš je zaspati (a i sendvič bi dobro došao). O tome možeš razmišljati nakon 20 godina braka (a čak ni tada ne preporučamo takvo što). Do tada, bolje je da nakon seksa obratiš malo pažnje na ženu s kojom si proveo noć ako je želiš ponovno vidjeti i sljedećeg dana.

Život nije pornić

Imamo novosti za tebe – to što si viđao na TV-u i internetu nije istina. Istina je da su porno filmovi samo gluma. Pornići nisu dobar savjetnik za seks – u stvarnom životu, rijetko koja žena se napali na takav način. Rijetko koja žena će prihvatiti analni seks. I zaista rijetko koja žena želi da svršiš po njoj, po cijelom krevetu ili još gore – po tepihu.

Njeno zadovoljstvo

Najvažnije za kraj – obrati jednaku pažnju na njeno zadovoljstvo i njen orgazam kao i na vlastito zadovoljenje. Jer za seks je potrebno dvoje (ili troje, četvoro). Ako se sa ženom osjećaš isto kao i kad masturbiraš, onda negdje griješiš. Najbolji seks ćeš imati ako je tvoja partnerica jednako uzbuđena kao i ti. Potrudi se da tako i bude!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *