6 muškaraca koji su ti točno ispred nosa, a bili bi idealni dečki

Da li se uvijek žališ kako u tvome životu nema muškaraca koji bi bili tvoji idealni partneri? Bez obzira da li to shvaćaš ili ne, potencijalni dečki su svuda oko tebe. Umjesto toga što se fokusiraš na onog zgodnog pasuva koji se nikada neće skrasiti, pokušaj obratiti pažnju na one muškarce koje uglavnom zaobilaziš. Ima momaka koji bi bili idealni dečki, a rijetko ih primjetiš.

1. SUSJED

Zamisli da se dečko iz tvojih snova preseli u tvoju ulicu. To stalno viđaš u filmovima ali koliko se to često događa u realnom životu? Ako je susjed tvojih godina, mogla bi mu dati šansu. Živi blizu, možete se viđati koliko god želite. Možeš ga uvijek držat na oku. Tvoj susjed može biti tvoj dečko; na tebi je da saznaš.

2. MIRAN MOMAK

Pogledaj oko sebe, u svojoj kancelariji ili školi. Vidiš li dečka koji rijetko kad govori? Može imati mnogo toga za reć ukoliko ga bolje upoznaš. Kad je netko tih, lako ga zaobiđeš. Tvoja pažnja je uvijek usmjerena na one muškarce koji pričaju a ne na one koji slušaju. Međutim, onaj koji sluša, može biti najbolji dečko.

3. NAJBOLJI PRIJATELJ

Obično je pametnije kloniti se prijatelja, jer ne želiš upropastiti prijateljstvo. Međutim, tvoj najbolji prijatelj ti može biti srodna duša. Uživaš s njim provodit vrijeme, zapitaj se da li bi ga željela ljubiti. Sigurno ne želiš propustiti svoju šansu da budeš sretna. Iako ne želiš ančiniti prvi korak, ovo je nešto o čemu vrijedi razmisliti.

4. SLATKI PRODAVAC

Da li svako jutro kupuješ kafu na istom mjestu? Ukoliko te usluži slatki dečko, porazgovaraj sa njim. Možda nije najbolji trenutak jer ne na poslu, ali nikad ne znaš. Možda ti uspije, ljubavna priča može počet gdje god, čak i iza pulta jedne male radnje.

5. U GRADU

Ukoliko živiš u manjem gradu, vjerojatno srećeš iste ljude. Ako stalno viđaš jednog slatkog momka, započni razgovor. Velike su šanse da je i on tebe primijetio. Čak i ako iz toga ne bude veza, može biti prijateljstvo. Još jedan drug nije na odmet.

6. ČLAN BENDA

Nažalost ne govorim o poznatim bendovima koje viđaš na televiziji. Ali ima mnogo lokalnih gradskih bendova koje možeš vidjeti uživo skoro uvijek. Kada vidiš nekog zgodnog momka na bini, ostani malo duže i upoznaj se sa njim. Lako je započeti razgovor, jer ga možeš pohvaliti kako je imao odličan nastup.

Otvori oči, jer nikad ne znaš kada ćeš naletjeti na pravog muškarca. Ako si u vezi, kako ste se vas dvoje upoznali?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *