5 vrsta muškaraca

Žene danas imaju velika očekivanja od svog idealnog muškarca: “On je pametan, bogat, zgodan, osjećajan, zabavan, …”

I tako dalje.

Ali istina je da je nemoguće naći osobu koja ima sve željene osobine. Vjerojatnije je da će imati jednu dominantnu odliku i još nekoliko drugih dodatnih dijelova ličnosti.

Evo nekoliko općih tipova muškaraca. Najčešće će njegova dominantna odlika pripadati jednoj od sljedećih kategorija:

1. Opskrbljivač.

On uvijek ima svoj Blackberry, laptop ili najnoviju “Politiku” u ruci. Puno radi i ima bogat životni stil.

Ako se udaš za njega, vjerojatno je da nećeš razmišljati o računima ili financijskoj sigurnosti, ali nećeš imati ni toliko vremena koje ćeš provoditi sa svojim mužem. On uglavnom neće biti slobodan za izvannastavne aktivnosti i spontane izlaske.

2. Majstor.

On je mehaničke prirode. Od kućnih popravaka do automobila, nikad nećeš morati zvati majstora. Voli uposliti svoje ruke i stalno ima svoje male projekte.

Loša strana ovakvog muškarca je što on možda neće zarađivati puno novca, ali će zato uvijek biti tu za svoju djecu.

3. Mislilac.

Mislioca možeš da prepoznati poslije dvominutnog razgovora. On je intelektualac. Puno vremena i truda ulaže u planiranje i donošenje odluka.

Loša strana je što vjerojatno ne živi spontano. Ako ne cijeniš ljubopitljivost i inteligentne razgovore, možda je najbolje da izbjegavaš ovaj tip muškarca.

Bonus: On je vjerojatno odličan financijski partner i željet će djeci pomagati u rješavanju domaćih zadaća iz prirodnih predmeta.

4. Domaćin.

Ovakav muškarac je sjajan ljubavnik i domaćin. Ako želiš muškarca koji je brižan i zna kuhati i čistiti, onda je on pravi. Voli brinuti o tebi, bez obzira na to imaš li gripu ili jednostavno voliš da te povremeno služe.

On je možda zaposlen u medicini, vatrogasac ili slično. Sigurno će biti sjajan muž i otac, samo nemoj zloupotrebljavati njegovu želju da ti sve pruži.

5. Metroseksualac.

Već znamo ovaj tip. Savršeno je obučen i pored njega ćeš se osjetiti aljkavo. Pravit će ti društvo na manikuri/pedikuri i čupanju obrva, i prelijep je za promatranje.

Ujutro ćete se boriti ko će prije do kupaonice, a njegov izgled će mu biti toliko bitan, da će se naljutiti zbog bebine povraćke na njegovom novom Armaniju.

Kakav tip muškarca tebe privlači?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *