Tip Djevojke ili Žene Sa Kojom bi Svaki Muškarac Trebao Izlaziti

Neki muškarci imaju strog tip žene sa kojom žele biti: Uspješna žena, bezobrazni smisao za humor, kolekcionarka ploča. Kako opće znati da li ti se sviđa ako nisi izlazio sa njom? I zar se tvoje potrebe, želje i ideje privlačnosti ne mijenjaju godinama? Kažu da je raznovrsnost začin života. Prije no se smirite sa jednom super-ženom, potrudite se da izlazite sa par neodgovarajućih također. Kao na primjer:

Superiorna Žena

Ona ima više iskustva od tebe, vjerojatno je starija i sigurno mudrija. Nije kao ostale klinke sa kojima si izlazio; Alfa ima Diplomu, hipoteku na svom imenu, i uvjek je besprijekorno dotjerana. Ona zna što želi – u spavaćoj sobi, na poslu i dalje – i to je nevjerojatno privlačno. Ali potrebno je da budeš jak i samouvjeren muškarac da bi bio sa takvom ženom, onaj tko je zadovoljan ostati doma i čuvati djecu dok ona diže prašinu za sobom na poslu i onaj tko nije zbunjen njenim uspjehom.

Djevojka iz kraja

Upoznali ste se kad je njena večera za par ljudi postala mini zabava i prijatelj prijatelja vas je upoznao. Ona je veoma društvena ali preferira kućne varijante, kuvanje i piće u nekom lokalnom baru a ne luksuznom klubu. Dopada ti se jer ta djevojka želi izbjeći konflikte i dramu i uz nju se osjećaš ljepo jer brine o tebi. Dobra je u vezama i nema kombinacije na jednu večer. Zabavljat ćete se par godina nakon čega će strast ili izblijedeti i jedno od vas dvoje će poželjet nešto uzbudljivije, ili ćete se vjenčati i preselit u bolji kraj zbog djece.

Neodgovorna ali Zgodna Cura

Rijetko je budna prije no sat otkuca podne (osim ako još uvijek nije budna od noći prije), raščupana je i ima podočnjake i veoma vruće tijelo izvajano plesanjem i sa tenom koji je dobila na svim tim festivalima. Ova cura ne traži dečka; ona traži drugara za žurke. Ali dok ozbiljna veza nije ponuđena na stolu, dobro ćeš se zabavljat igrajući na njima.

Prijateljica

Uvijke ti se sviđala pomalo, ali si je oduvijek smatrao kao jednom od momaka i nisi je zagledao kao djevojku s kojom bi mogao bit u vezi. A onda, jedne večeri, oboje slobodni i pomalo pod dejstvom alkohola, jedna stvar je vodila sljedećoj. I prije nego primijetiš, imaš seks sa najboljom prijateljicom. Što je sasvim u redu. Vrlo se ugodno osjećate jedno kraj drugog. Ona je zgodna, zasmijava te i tko zna, možda je baš ona Ta. Ili ćeš se probudit sa glavoboljom i kajanjem i možda ćeš uništit jedno od najboljih prijateljstava.

Luđa cura

Radi s djecom, umjetnica je ili radi bilo što neprofitabilno. Sklona je otkazivanju planova jer ne voli planirati, umjesto toga oslanja se na svoje instinkte. Noću ćete pit crveno vino iz šolja, razgovarat o osjećajima ili ćete imati tantrički seks. Kad usporedimo tvoju želju da je uvjek sve isplanirano i organizirano, ova cura će ti doći kao svjež zrak u plućima i pomoći će ti da se malo relaksiraš. Ali njena čudnovatost će mi vjerojatno početi smetati.

Potpuno Neodgovarajuća i Kompletno Neprikladna Žena

Tvoja šefica, sestra tvog najboljeg prijatelja, bivša djevojka koja ti je slomila srce prije. Pomalo luda suradnica, udata žena il cura koju tvoju drugari ne podnose jer je već spavala sa dvojicom i ne može joj se vjerovati. Izlaženje sa nekim tko je apsolutno pogrešanza tebe je bitno jer će ti pomoći da shvatiš što želiš u vezi, a također ćeš imati odlične priče kojih ćeš se prisjećati godinama.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *