Seks Bez Obaveza – Savjeti za Muškarce

Seks bez obaveza je ultimativni cilj koji muškarac ima kada je u pitanju- odvesti ženu u krevet, i znate što? Većina muškaraca gleda na to kao da je u pitanju Loch Ness čudovište, što znači da misle kako to ne postoji. A u nekim slučajevima su i u pravu. Uvijek postoji nešto što tijekom seksa „veže“ partnere, nema šanse da se to može izbjeći. Bilo kako bilo, kladimo se da ponekad postoje situacije gdje seks nije tako nezgrapan, pa ipak djeluje da se samo zabavljate i da tu nema pravog vezivanja koje dolazi uz seks.

Ideja da možeš imati seks bez ikakvih komplikacija je više fantazija nego što je realnost. U pitanju je žena, ljudsko biće, a ona će željeti da se osjeća kao žena… i ona nije mjesto gdje ćeš jednostavno staviti svoj penis i nećeš imat nikakvih posljedica. Ono što doista možeš imati je obostrano dogovorenu neozbiljnu seksualnu kombinaciju bez ostalih elemenata veze koje čine stvari dubljim.

Ovdje su neki savjeti u vezi seksa bez obaveza, koji će vam pomoći da to postane više od samog sna:

1. Moraš znati, prije nego uradiš bilo što, da će žena željeti nešto zauzvrat.

Kao što smo već rekli, ideja da možete imati seks bez bilo kakvih vezivanja doista ne postoji. U najboljem slučaju, možeš dobiti seks na jednu noć, ali moraš postiči neki odnos ako nastaviš imati seks sa istom tom ženom. To je nešto što moraš imati na umu, jer ako tretiraš ženu kao da samo želiš toplo mjesto gdje ćeš ga staviti, vremenom će ona prestati da ti daje ono što želiš i završit ćeš sa gomilu maramica pored svog kompjutera.

2. Ona mora biti slobodna kad je seks u pitanju, što je rijetko, ili će stvari postati zbrkane.

Bez obzira što ste čuli ili u što želite vjerovati, doista seksualno oslobođene žene su rijetka pojava. Ovo su žene sa kojima možete uživati u neozbiljnoj seksualnoj vezi, koje neće poželjeti da imaju nešto više. Ako izaberete da probate i imate vezu bez obaveza sa drugim tipom žena, budite svjesni da će to obično ispasti komplikovanije nego što možete zamisliti.

3. Ti također moraš bit spreman na vezu bez obaveza.

Ne može svaki muškarac biti u vezi bez obaveza sa ženom a da mu se pritom neka osjećanja ne probude. To se pogotovu događa ako žena dobro izgleda i duhovita je. Često muškarac pomisli kako može ovo, samo jer je muškarac, i sljedeće što se dogodi – zaljubi se. To nije tako loša stvar ako i ona osjeća isto, ali ako to nije slučaj – može se dogodit da ostaneš povrijeđen u čitavoj toj situaciji.

Kako god da gledaš na tu situaciju, ukoliko želiš imati vezu bez obaveza sa bilo kojim tipom žene – tu će postojati neki osjećaji. Ukolio izabereš pravu ženu za to, i ako možeš sam podnijeti vezu bez obaveza, onda to MOŽEŠ ostvariti i onda u tome možeš potpuno uživati. Uvijek moraš znati da se ne radi o tome da treba iskoristiti ženu, već se radi o nevjerojatnom iskustvu koje možete podijeliti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *