7 načina da se izborite sa prijateljicama vašeg dečka…

Naučite par stvari o tome kako da se izborite sa prijateljicama vašeg dečka i to će vam pomoći da eliminirate taj osjećaj ljubomore i nesigurnosti. Nije rješenje zabraniti svom dečku da ima prijateljice jer se njemu neće svidjeti to što pokušavate kontrolirati njegova prijateljstva. Ukoliko imate ovu dilemu u vašoj vezi, sa vama ćemo podijeliti 7 načina koji će vam pomoći da se izborite sa njegovim prijateljicama.

1. Postanite Saveznice

Najveći razlog zašto si ljubomorna jer on ima prijateljice je taj da on tebe ne ostavi zbog nje. Jedan od načina da se izboriš sa tim je da postaneš njena prijateljica. Da smiriš svoje strahove, upoznaj svaku od njih i to posebno. Pozovi je na ručak.

2. Družite se

Ukoliko ti je lakše tako, onda izađite svi grupno i družite se. Pozovi ih da se druže sa tobom i tvojim dečkom i još nekoliko prijatelja. Ako i ona ima dečka, predloži da povede i njega. Ovo će ti dati priliku da vidiš kako se ta cura ponaša kad je u društvu tvog muškarca. Ako ima neke zadnje motive, njeno ponašanje će je odati.

3. Daj joj Šansu da Budete Prijateljice

Kad god si u njenom društvu, budi svoja i ponašaj se tako umjesto toga da se ponašaš kao tipična ljubomorna djevojka. Izbjegavaj da budeš hladna i nepristojna, jer će to samo stvoriti tenziju i negativnu energiju koja će svima biti neugodna. Ona može biti super osoba sa kojom se možeš naposljetku lijepo slagati, zato daj joj šansu. Također ćeš osvojiti dodatne poene kod svog dečka time što ćeš prihvatit njegove prijateljice.

4. Izboriti se sa Pozivima i Porukama

Vjerojatno ćeš odmah postati nepovjerljiva ukoliko vidiš poruke i pozive od nepoznate ženske osobe, na telefonu svog dečka. Prije nego zaključiš ono najgore, pitaj dečka i saznaj  informacije o toj curi. Tvoj dečko bi ti trebao reći činjenice o tome koliko dugo su njih dvoje prijatelji, kako su se upoznali, da li su ikada bili u nekoj vezi i a li ona ima dečka. Također, on bi trebao bit voljan da ti pokaže poruku koju mu je ona poslala, ukoliko ti to od njega zahtijevaš.

5. Prijateljica koja Flertuje

Još jedan tip cure koja može biti prijateljica tvog dečka je djevojka koja voli da flertuje i koja ga zapravo hoće za sebe. Nju je lako uočiti. To je djevojka koja zove bez prestanka, šalje mu Email-ove ili SMS poruke. Također, ona vjerojatno zove tvog dečka kasno noću dok ste vas dvoje u krevetu. Dok se boriš sa ovakvom curom, tvoj dečko mora postaviti jasne granice njihovog prijateljstva. Ako pokušaš to da uradiš, ona će samo pojačati svoje namjere da ga ukrade.

6. Razgovaraj sa Svojim Dečkom

Ako ti je neugodno jer je tvoj dečko prijatelj sa tom curom, zapitaj se zašto. Da li je to samo jer si ljubomorna i nesigurna u vezu, pa pretpostavljaš najgore? Ili je to jer imaš stabilan dokaz da se nešto sumnjivo između njih događa? Ako sumnjaš da njegova prijateljica ima neke namjere, taj problem raspravi sa svojim muškarcem.

7. Prestani brinuti

Ako je njihovo prijateljstvo sasvim u redu i on se prema njoj ponaša kao da je jedna od momaka, prestani brinuti o tome. Iako možda izgleda kao super model i ima sjajnu ličnost, sjeti se da je tvoj dečko odan tebi.  Ukoliko ne vidiš neke sumnjive znake sa njegove strane, vjeruj mu. Ukoliko se stalno budete svađali oko ovog problema njega će to učiniti nesretnim i smatrat će vašu vezu napornom.

Pored svega ostalog što radiš da bi izašla na kraj sa ovim problemom, trudi se da mu ne daješ nikakve ultimatume ukoliko nisi spremna da se veza prekine. Da li znaš još neke zdrave načine na koje se djevojka može izboriti sa prijateljicama svog dečka?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *