30 Seks Savjeta Koje Svaka Žena Treba Razmotriti Prije 30-e

Da li se ponekad pitate kako imate više seksualnog iskustva u odnosu na prosječne žene? Napravili smo listu 30 seksualnih poteza, djela i igri koje bi trebali isprobati (ili ih makar uzeti u obzir) prije 30-e.

Seks Savjet: Imaj Seks na Zabranjenom Mjestu

Bez obzira da li je to stara spavaća soba tvojih roditelja ili stol tvog dečka na radnom mjestu, izaberi mjesto gdje ćeš se osjećati bezobrazno jer to činiš upravo tamo.

Seks Savjet: Znaj Kako Sebi Pružit Orgazam

Što je tebi lakše da sebe dovedeš do orgazma to će ti lakše biti sa partnerom.

Seks Savjet: Uloge

Pretvaraj se da si Crvenkapica a on je veliki zli Vuk…. Još ideja: ti si glumica koja očajnički pokušava da dobije ulogu u njegovom velikom filmskom ostvarenju. Ili je on seksi stranac koji sedi do tebe u baru u zračnoj luci…

Seks Savjet: Imaj Beznačajnu Šemu

Zaboravi na „živjeli su sretno zauvijek“. Ponekad djevojci treba momak sa kojim će ubijat dosadu. Bez dosadnih razgovora – ne morate čak ni razmjeniti brojeve telefona. Samo pokupi najzgodnijeg muškarca u baru i zabavljaj se onoliko koliko želiš.

Seks Savjet: Istraži Zadnja Vrata

Sa pravim dečkom i sa dosta lubrikanta, bit ćeš iznenađena koliko ti se mišljenje o analnom seksu može promjeniti. Ili koliko osjećaj njegovog prsta (ili jezika) negdje blizu može učinit ostale radnje da budu mnogo bolje.

Seks Savjet: Istraži Njegova Zadnja Vrata

Koristiš li svoje prste bilo gdje u blizini njegovih zadnjih vrata čini da bilo što radiš bude 10 puta bolje za njega. Pokušajte to dok se tuširate ako se neko osjeća sramežljivo zbog toga.

Seks Savjet: Gledaj Porno Filmove

Trebalo je bit rečeno, pa ćemo reć: Mnoge žene vole porniće također. Gledaj ih dok masturbiraš za malo više inspiracije. Bonus? Daće ti neke ideje koje ćeš možda poželjeti da isprobaš sa svojim dečkom kasnije. Ili gledajte zajedno; donjet će posebno raspoloženje za seks.

Seks Savjet: Reci Mu Tačno Kako da Te Zadovolji

Muškarci ne čitaju misli i želje. Ako želiš da pomjera jezik brže, malo levo ili da nastavi raditi to što upravo radi, reci mu to. Vjeruj nam, on želi tvoju pomoć.

Seks Savjet: Povežite se Dok Ste Vezani

Što neki povezi i lisice mogu učinit za vaš seksualni život? Dosta toga. Dozvolit svom partneru da uživa u tvom tijelu dok sve što ti radiš je da ležiš i uživaš u zadovoljstvima koje ti pruža je posebno iskustvo za oboje. A da ne spomenemo da dozvoliti nekom da ima potpunu kontrolu nad tvojim tijelom doista gradi povjerenje i može donijeti koristi vašoj vezi.

Seks Savjet: Imajte Seks na Brzaka

Požuri kući dok ti je na poslu pauza za ručak i reci svom muškarcu da bude doma. Skini odjeću, baci se na seksi posao a onda se vrati na posao. Možemo vam garantirati da ćete oboje jedva čekat da se vratite doma i da to napravite još jednom na kraju dana.

Seks Savjet: Izlazi sa Muškarcima Koji Nisu Tvojih Godina

Zar ne bi voljela vidjeti kakav je u krevetu muškarac koji ima 10 godina više seksualnog iskustva od tebe? Nemoj se plašiti to da saznaš.

Seks Savjet: Gledajte Jedno Drugo dok Masturbirate

Pored onoga što je očigledno stvar koja njega pali, gledajući njega dok masturbira može biti zanimljivo iskustvo za tebe. Vidi koji dodiri, stiskanje i koja brzina mu pomaže da svrši – možeš primijeniti te informacije poslije.

Seks Savjet: Pošalji mu Seksi Fotografiju

Ne, ne moraš biti gola. Zapravo, seksi odjeća (koja pokazuje dosta tvog tijela) će učiniti svoje. Ako ne odgovori na to sa riječima poput „O moj Bože”, „Prokleto je dobro” ili „Želim te odmah!” onda odmah nađi nekoga tko će to cijeniti.

Seks Savjet: Budi Ta Koja Inicira Seks

Tko kaže da su muškarci ti koji po prirodi jesu agresivni. Ako želiš nekoga (bez ozira da li je to momak sa kojim si bila na pet sastanaka do sada a još te nije pozvao u svoju spavaću sobu, ili je to tvoj dečko sa kojim se zabavljaš već godinu dana a trenutno nosi seksi bokserice i majicu), samo ga zgrabi i započni akciju.

Seks Savjet: Seks u Kolima

U slučaju da si propustila to srednjoj školi (kad su vrata od spavaće sobe morala ostat otvorena), seks u kolima te može podsjetiti na tinejdžerske dane. Reci svom dečku da stane na prazan parking ili ga izazovi da nađe neko napušteno mjesto u gradu a onda zaskočite na zadnje sjedište.

Seks Savjet: Imaj Seks Van

Napolju ste u šumi, ili bilo gdje a želiš ga tako jako jer ste tamo samo vas dvoje i Majka Priroda. Uradi to.

Seks Savjet: Imaj Seks sa Nekim Tko Obožava Tvoje Tijelo

Budi sa momkom koji ti stalno govori kakvo preljepo tijelo imaš i tko ne može skinuti svoje ruke sa tvog tijela. Osjetit ćeš se nevjerojatno. Svaka žena bi se terbala osjećati tako.

Seks Savjet: Smuvaj se sa Likom Koji Nije Odavde

Nemaš pojma što govori, ali sve dok to govori i pali te, to je to. Smuvaj se sa seksi strancem i saznaj da li se to tako seksi prijevodi i dolje ispod struka.

Seks Savjet: Imaj Nijem Seks

Ako imaš cimerku, moraš baš bit tiha dok je ona doma. To će učinit stvari toliko vrućim da ćeš se jedva suzdržati da ne praviš krive i ne vrištiš.

Seks Savjet: Znaj Kako Dati mu Odličan Blow Job

Bez obzira koliko si dobra u krevetu, dati mu dobar BJ je ono što se pamti. Vježba ga čini savršenim, ali razmijena iskustva sa prijateljicama i čitanje nekih seksi savjeta o tome će ubrzati stvari.

Seks Savjet: Fantaziraj o Tome Kako je On Neko Drugi

Njegov najbolji prijatelj? Tvoj bivši? Ryan Gosling? Slobodno s vremena na vrijeme fantaziraj da si sa svojim muškarcem iz snova.

Seks Savjet: Ples u Krilu

Procenat muškaraca koji se ovime neće mnogo uzbuditi: 0

Seks Savjet: Koristite Zajedno Seksi Igračku

Mnoge žene ne svršavaju samo putem seksa, nemoj se plašiti da u krevet doneseš svoj vibrator. Orgazam je orgazam bez obzira kako ga postižeš – kombinacija dečka i igračke može biti intezivna za vas oboje.

Seks Savjet: Trojka

Ne govorimo da je ovo za sve vas, ali ako ste otvoreni za ideju, učinite to.

Seks Savjet: Idite na Masažu za Parove

Nema ništa bolje od biti nag u polumračnoj sobi i potpuno opušten gdje pripremate teren za neko zajednično seksi vrijeme poslije masaže. Masaža za parove je nešto najbolje na što želite potrošiti novac.

Seks Savjet: Pojavi se Noseći samo Seksi Donje Rublje

Nosi svoje najljepše donje rublje (štikle, podvezice) ispod kaputa i zaputi se kod dečka i iznenadi ga.

Seks Savjet: Smuvaj Lika za Kojeg Misliš da je Ludački Zgodan

Nekad biramo momka jer je pametan, jer ima dobar smisao za humor, ili zanimljivu ličnost. Ali bar jednom, spavaj sa muškarce koji ti je toliko zgodan da ti se odjeća topi s tijela kad ga vidiš.

Seks Savjet: Seks Usred Noći

Kad se probudiš napaljena usred noći i imaš seks, pa se poslije vratiš na spavanje, sutra će ti to izgledat kao san.

Seks Savjet: Pričaj Bezobrazno

Ako se potpuno ugodno osjećaš sa svojim momkom i ako si jako napaljena tokom seksa, što bi mu rekla? Makar jednom, natjeraj se da se opustiš i dozvoli sebi takve riječi.

Seks Savjet: Vodi Ljubav

Da, izgovorili smo to. Imaj ludo romantični seks (razmišljaj polako, strasno, sa stalnim kontaktom očima) sa nekim za kim si potpuna odlepila i u koga si ludo zaljubljena.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *