Ljubavni filmovi koje možete gledati sa dečkom (prvi dio)

Naći odličan ljubavni film koji ćete gledati sa dečkom dok ste oboje sklupčani i zagrljeni na kauču, vrlo je teško! Dok mi djevojke volimo da gledamo prave tužne ženske drame, muškarci vole akciju! Koje ljubavne filmove treba gledati sa svojim dečkom? Da li se brinete da ćete izabrati loš film? Ne morate više brinuti o tome, pogledajte našu listu od 29 romantičnih filmova koje možete gledati sa vašim dečkom!

1. I love you man! (Volim te, čoveče!)

Mi prosto obožavamo ovaj film! Ne samo što je totalno duhovit i smiješan, nego će ga i dečki obožavati! Paul Rudd je jedan od naših omiljenih glumaca, a kada tome dodate Jason Segel-a, dobijate film koji ima odličan humor. Film je lagan, smiješan i njemu će se sigurno dopasti!

2. The Break-up ( Raskid)

Još jedan film koji će tvoj momak rado pogledati sa tobom je film „Raskid“! Ne samo što ćete moći da vidite Jennifer Aniston golu ( med za momke!), već ćete ti i dečko također vidjeti koliko se možete poistovijetiti sa njihovom vezom. Kada smo mi gledali ovaj film, smijali smo se do suza! Film je emotivan, smiješan i veoma zabavan za gledati!

3. Couples retreat (Parovi)

Ovaj film u kom glumi Vince Vaughn je apsolutno jedan od naših omiljenih filmova! To je ljubavni film koji prikazuje priču četiri različita para. Duboko zadire u njihove veze i vodi ih na mjesto gdje će jedan od parova riješiti svoje probleme. Film je zabavan, smiješan i svidjet će vam se!

4. Date night (Noć za pamćenje)

Tina Fey je jedna od naših omiljenih glumica. Ne samo što ona potpuno osvijetli ekran, već je i nevjerojatno duhovita i podiže atmosferu! Ja se apsolutno poistovijećujem sa ovim ljubavnim filmom, jer ne samo što se bavi pričom gdje je par u braku već neko vrijeme i osjeća se potpuno sigurno jedno sa drugim, već se radi o tome kako par pokušava da izađe iz te sigurne i ustajale zone, gdje se poslije dugog vremena trude da pronađu sebe ponovo. Djevojke, gledajte ovaj film, svidjet će vam se!

5. Love & Other drugs ( Ljubav i ostale droge)

Koji još ljubavni film koji možeš gledati sa momkom ima Anne Hathaway golu kroz cijeli film? Film koji ima Jake Gyllenhaal-a golog također! Ovaj uvrnuti, smiješan ljubavni film je toliko dobar da će se i tebi i tvom momku apsolutno svidjeti!

6. Just married ( Tek vjenčani)

Mislim da je Brittany Murphy bila jedna od najboljih holivudskih glumica. Ne samo što je bila slatko uvrnuta, još kad se spari sa Ashton Kutcher-om? Kombinacija koju ne može nitko pobijediti! Ovaj film je ljubavna priča, ali vrlo komplicirana. Radi se o medenom mjesecu i kroz što sve prolazi ovaj maldi bračni par. Ako želiš ljubavni film da odgledaš sa svojim dečkom, ovo je pravi film za vas!

7. What happens in Vegas (Vegas za dvoje)

Ashton Kuther opet osvaja! Ovo je još jedan slatko uvrnut, zanimljiv i presmiješan ljubavni film koji je odličan za gledanje sa momkom, kao i sa drugaricama! Cameron Diaz je preljepa i ovaj film je nalik „Something About Mary“. Ona je sarkastična, duhovita, zanosna i potpuno drugačija!

8. Bridesmaids ( Djeveruše)

Tko ne voli ljubavni film gdje ima vjenčanje? Mi! Ali ovaj film nije fokusiran samo na mladu, već na djeveruše i sve u vezi sa vjenčanjem! Dame, ovaj film je presmiješan. Ako niste vidjeli ovaj film, propustile ste dobru zabavu! Mi smo gledali ovaj film bar deset puta i svaki put je sve bolji i bolji!

9. Friends with benefits ( Prijatelji sa posljedicama)

Tko ne voli Milu Kunis? Obožavali smo je u „That 70s Show“ i ovdje je volimo! Lično, mislimo da su varnice i kemija između Justin Timberlake-a i Mile Kunis prosto očigledne! Tu ima prijateljstva, oni su slatki, i ovaj film je ultimativno zabavan i smiješan film koji će obožavati i momci i cure!

10. The Vow ( Zavjet)

Djevojke, ovaj film je više za nas nego za momke, ali je ipak ovo velika ljubavna priča koju treba pogledati sa dečkom… ako on voli nešto sladunjavo i romantično. Ovaj film ima priču o tome kako netko želi natjerati nekoga da se u njega zaljubi dva puta. Pomalo je tužan, lijep, osjećajan i jedan je od omiljenih ljubavnih fimova!

11. Forgetting Sarah Marshall (Zaboravljajući Saru Maršal)

Ako tražite zabavan i smiješan film, koji će ga razniježiti, morate pogledat ovaj film! Ima grub humor i vrlo je lagan film! Mi obožavamo ovaj film. Mnogo nas je nasmijao pa smo stoga gledali ovaj film više puta kako bi uhvatili svaku šalu!

12. P.S. I love you ( P.S. Volim te)

Ovo je pravi klasični ljubavni film koji morate pogledati sa svojim dečkom. Iako je malo stariji film, definitivno je naš omiljeni. Najbolji glumci čine ovaj film nevjerojatnim! Volimo koncept i cijelu priču!

13. Nick and Norah’s Infinite Playlist (Nikova i Norina beskonačna igra)

Oduševljeni smo glumcem Michael Cera-om! Voljeli smo ga u filmu „Juno“ a u ovom filmu je također odličan! Ovaj film je veoma smiješan, i pruža uvid u to što se događa u vezama dok ste u srednjoj školi.  Muzika u filmu je preljepa! Ovaj DVD definitivno trebate posjedovati, zagrliti se s momkom i gledati ga!

14. The Proposal (Prosidba)

Ovog filma se uvijek sjećamo jer volimo Sandru Bullock. Mislimo da je talentirana i preljepa i ima odličnu kemiju sa Ryan Reynolds-om. Također, u filmu igra Betty White! Koji film može biti loš a da igra Betty White? Malo je banalan i predvidiv, ali je i dalje jedan od naših omiljenih filmova.

15. Along come Polly (Dolazi Poli)

Vjerojatni se pitate zašto biramo još jedan film u kom igra Jennifer Aniston? Djevojke, to je zato jer je ona doista odlična glumica (sve dok igra skoro uvijek istu ulogu) i mislimo da je to najbolja uloga za nju. Smiješan je film i nije predvidiv. Nama se svidio i mislimo da će se svidjeti tvom dečku!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *