Kako učiniti Da Te Ona Poželi u Seksualnom Smislu

Jedna od najvećih razlika između muškaraca i žena je što ih to seksualno privlači. Kod muškaraca je jednostavno. Ako mu se sviđa to što vidi, vjerojatno ga seksualno privlači. Za ženu to nije ni blizu tako. Žene mogu vidjeti muškarce koji su im fizički privlačni, ali im ne pada na pamet da idu u krevet sa njima. Što je to što trebaš učinit da bi seksualno privukao ženu?

Naravno, fizički izgled igra veliku ulogu u tome da li ćeš ženu privući u seksualnom smislu, ali ne u toj mjeri kao kod muškaraca. Dok kod muškaraca 75 do 80 % fizički izgled igra ulogu u tome da li mu je žena primamljiva ili ne, kod žena je suprotno. Izgled igra ulogu svega 20 do 25 %.

Par savjeta kako stvoriti seksualnu privlačnost i učiniti da žena upravo TEBE poželi:

1. Mora postojati kemija kako bi joj opće bio seksualno privlačan.

Da li si ikada čuo kako žena govori da je neki muškarac dobar, sjajan, al ne želi izlaziti sa njim? Uglavnom je to zbog toga što između njih nema kemije. Ali što to doista znači? Teško je zapravo objasniti tu kemiju, ali to znači da ne osjeća nikakve „varnice“. Moraš učiniti da žena osjeti tu kemiju, ukoliko želiš da poželi da bude sa tobom.

2. Ona mora osjetiti da ti držiš situaciju pod kontrolom.

Ako djeluješ stidljivo kad je seks u pitanju, ako si stidljiv kad pričate o tome, ili si tip muškarca koji ne čini prvi korak da bi se stvari pokrenule… moraš se promijeniti. Ovo ne znači da trebaš naučini kako dominirati nad ženom. Ovo znači biti vođa, onaj koji vodi stvari u spavbaćoj sobi. A ako si muškarac koji se stidi u vezi seksa, kako onda misliš da djeluješ kao muškarac koji je vođa?

3. Zamijeni uloge i neka ona TEBE vidi kao muškarca kojeg nije lako imati.

Nekada zamijena uloga može biti dobra stvar, a kada dolazi u kontekstu gdje TI igraš ulogu muškarca kojeg je teško imati, može biti veoma dobra stvar. Kada žena vidi koliko je zabavno dok je ona ta koja tebe juri i koliko se mora potruditi da bi te imala, vrlo će te lako poželjeti u seksualnom smislu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *