Kako Pronaći Curu Ako Sam Uvijek Zauzet?

Kao momak koji je zauzet, nemaš mnogo vremena da izlaziš i upoznaješ žene. To što si zauzet ne treba da znači da ne treba da imaš aktivan društveni život. Kako kažu, samo posao bez zabave, čini čoveka dosadnim, i koja je poenta raditi to što radiš ako se ne možeš zabavit s vremena na vrijeme? Dok neki momci to što su zauzeti koriste kao izgovor što nemaju curu, to ne mora biti tako osim ako ti ne želiš da to bude tako.

Evo par prijedloga za one koji su uvijek zauzeti a žele imati curu:

1. Prestani se držati ideje da je razlog zašto nemaš djevojku to što si često zauzet.

Prije nego učiniš bilo što, moraš doći do te tačke gdje ne koristiš više tu činjenicu da si zauzet kao glavni razlog što nemaš djevojku. Može biti istina da si veoma zauzet muškarac, ali to ne treba ugušiti tvoj društveni život, niti seksualni život.

2. Nauči efektivnije upravljati svojim vremenom.

Možda nećeš moći usporiti svoje obaveze, ali su šanse realne da možeš svoje vrijeme bolje organizirati, i bit slobodan petkom i subotom večer. Dok to budeš htio, uvijek ćeš uspjeti naći slobodnog vremena da upoznaš neku djevojku.

3. Postani dobar u tome da BRZO stvoriš privlačnost između tebe i žene.

Ne treba ti mnogo vremena da započneš razgovor sa ženom, da se desi dovoljno jaka hemija da ona poželi da izađe na sastanak sa tobom, i da tada vidiš što se može dogoditi dalje. Problem je što većina muškaraca ne zna kako da prilično brzo stvori tu privlačnost, uglavnom im treba dosta vremena da se stvari pogode. Što si bolji u tome da te žena poželi, i što je manje vremena za to potrebno, to je manje izgovora da se žališ kako za žene nemaš vremena jer si suviše zauzet poslom.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *