7 romantičnih gestova iz filmova koje bismo voleli iskusiti

Da li bi željela da tvoj muškarac pravi romantične gestove kao što to rade tvoji omiljeni glumci? U filmovima, muškarci uvijek rade lude stvari za žene koje vole. Otišli bi i na kraj svijeta kako bi svoju djevojku napravili sretnom. Bilo bi lijepo kad bi muškarci u realnom životu to radili za nas djevojke. Bar da je tako…

1. OSTAVI TRAG OD LATICA RUŽA

Kad dođeš doma, nađeš trag od latica koji vodi ka sobi. Kad uđeš u sobu, vidiš da je i krevet prekriven laticama, a soba svjetluca pod svjetlosti svijeće.  U filmovima uvijek viđamo ovakve gestove. Još bolje ako se na noćnom ormariću nalazi boca šampanjca.

2. OSTAVI MALE PORUKE

Kad se pogledaš u ogledalo, vidiš porukicu koja kaže da si lijepa. Kad kreneš dolje po doručak, tamo je i druga poruka na frižideru. Kako bi divno bilo da vidiš poruke koje ti je ostavio svuda po kući? Iako nije fizički prisutan, svoje srce je ostavio kod tebe. To je slatko i vrlo lako napravit, a ti bi se time hvalila mjesecima.

3. DA TE POŠALJE U ROMANTIČNI LOV

Zašto on ne bi pretvorio vašu romansu u igru? Zamisli da ti ostavlja tragove koji vode ka mjestima koja su za vas dvoje od posebnog značaja. Možda te vodi ka mjestu gdje ste se upoznali. Pa te onda pošalje na mjesto gdje ste se prvi put poljubili. To bi bila avantura koja se ne zaboravlja.

4. KUPITI CVIJEĆE

Nije Valentinovo, nije vam godišnjica, nije ti rođendan. Samo je običan dan, kao i svaki drugi, ali te on iznenadi sa cvijećem. To je divan, jednostavan gest koji pokazuje koliko mu je stalo do tebe. Ukoliko to radi samo kad želi da se izvini poslije svađe, to se ne računa. Poklon mora biti bez razloga i bez namjere.

5. NAPRAVI PJESMU

Ako zna svirati neki instrument, zamisli da svira nešto napisano samo za tebe. Čak i riječi kojima je opisao koliko te voli. Gledati ga kako koristi svoj talenat da bi te impresionirao je divna stvar. Znajući da su melodija i riječi namenjeni samo tebi? Još bolje.

6. SPREMATI I KUHATI

Jednostavne stvari mogu biti najbolje. Ako živite zajedno, bilo bi ljepo kad bi došla doma gdje je sve spremljeno i čisto. Poslije dugog dana, ne moraš razmišljati što treba spremit za večeru, jer je tvoj muškarac sve sredio. Servirat će ti hranu a onda će ti pomoći da se raskomotiš. Sve što trebaš učinit je da se opustiš.

7. NAPRAVITI MUZIČKI MIX

Razume se, neće ti napraviti onu staromodnu mix traku, ali ti može napravit CD ili napravit listu tvojih omiljenih pjesama na tvom iPod-u. Time pokazuje kako zna koju muziku voliš slušati, ili za koja muzika te podsjeća na njega. Ako izabere prave stvari, možeš ih slušati dok mu zahvaljuješ poljupcima.

Ako si sretna, jednog dana ćeš naći osobu koja će bit spremna učinit sve za tebe. Da li je tvoj muškarac romantik? Koja je najslađa stvar koju je učinio za tebe?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *