5 Stvari koje Morate Znati da bi imali Uspjeh sa Ženama

Kada je uspjeh sa ženama u pitanju, ima mnogo stvari koje utječu na vaš uspjeh. Ova lista sadrži neke važne djeliće znanja koji će vam pomoć da postavite vaš um na pravo mjesto.

1. Žena hoće avanturu sa tobom.

Da, to je istina. Kada žene vide muškarca, ne misle direktno o tome da odu u krevet sa njim ali sigurno razmišljaju o tome kako bi bilo dobro da ih taj muškarac pokupi i zavede. One hoće da ih taj muškarac poljulja s nogu. Na kraju dana, sve žene žele da se zgodan momak pojavi, šarmira ih i zavede.

Većina muškaraca misli kako ovo nije točno i da su žene jednostavno kučke bez ikakvog razloga. Vjerujte mi, one ne nalaze zadovoljstvo u odbijanju muškaraca. Zato one često daju razne signale i postanu kučke tek onda kada muškarac ne shvati što ona hoće nagovjestiti.

Na kraju krajeva, žene moraju bit izbirljive. Isto kao što i ti hoćeš biti samo sa najzgodnijom ženom, tako će i ona prihvatiti samo one muškarce koji je zainteresiraju. Radi se o njenom ličnom ukusu za muškarce.

Razmisli na ovaj način: Svaki put kad hoćeš prići nekoj curi, imaj na umu da ona cilja upravo na tebe. Čeka na tebe da je zasmiješ. Čeka da učiniš da se osjeća dobro. Ona želi da se lepo provedete. Ako to možeš učinit, imaš otvoren put ka spavaćoj sobi. Ako ne budeš uspio u tome, ona će te odbiti. Jednostavno je.

Na tebi je da učiniš sve kako treba. Rijetko će ti ona pomoći usput kako ćes i gdje što učiniti. Na kraju dana oboje želite isto – da se upoznate i da se zaljubite u nekoga tko vam se sviđa. To se ne može odglumit.

2. Razumijeti ono što oboje želite je teško.

Bitno je razumijeti ono što žene generalno žele, jer će ti to dati ideju o čemu ćeš razgovarati i kako ćeš se ponašati u interakciji sa ženama. Čim započneš interakciju sa ženom, ona će te skenirati u nadi da će pronaći nešto odgovarajuće kod tebe kao potencijalnog partnera. Ovo uglavnom rade bazirajući se na emocijama, što znači da ako uspiješ postići da se cura osjeća dobro, ostavićeš trajan dojam.

Sa druge strane skenirati njih je isto tako važno. Ako želiš naći djevojku, to ćeš uspjeti samo ako tražiš neke kvalitete koji su ti bitni da bi tvoja djevojka bila ona koju želiš. To što je zgodna i ljepa je samo dio koji je rijetko dovoljan.

Ako želiš da tvoja djevojka bude visoko obrazovana, odlična je ideja pitati je za njeno obrazovanje ( fakultet, školovanje, buduće planove itd.) i na taj način ćeš lako eliminirati djevojke koje nisu baš najbolji kandidati za tebe.

Možda djeluje čudno, ali čak i muškarci imaju svoje standarde jer im to omogućuje da bolje iskoriste svoje vrijeme tražeći visoki kvalitet kod žena i s razlogom ne žele trošiti vrijeme sa onima koje ne smatraju vrijednima.

3. Kako započeti razgovor.

Većini muškaraca ovo je najveći problem. I kad se ne snađu dok prilaze curi, to je njihova najveća greška. Ženama nije bitno sa kojom rečenicom muškarac započinje razgovor, što znači da možete početi kako poželite, sve dok imate miran ton i osmijeh na licu.

Lično, ja volim da stvari budu jednostavne. „ Hej, ja sam Alex…kako se ti zoveš?“ i uvjek uspijeva. Kad kažem uvijek, mislim da uvijek započinjem razgovor na taj način. Početak nikad ne može garantirati da ćeš je odvest u krevet, bez obzira što rekao.

Upoznao sam momke koji toliko zakomplikuju stvari da zbune i ženu kojoj prilaze. Previše komplicirani početak razgovora samo pokazuje da ti je previše stalo i da nisi dovoljno samouvjeren. Nemojte zaboraviti, cilj početka razgovora je započeti taj razgovor.

4. Pročitati ženu je zapravo ključ.

Ako se ne potrudiš pročitati ženu sa kojom razgovaraš, samo ćeš izgubit vrijeme. Čitati njen znakove je najbolji i jedini način da znaš jel trebaš ići dublje i dalje ili odustati prije no izgubiš svoje vrijeme.

Ako ne znaš kako pročitati ženu, onda samo postavi sebi ovo pitanje nakon svakog njenog pokreta: Da li bi ona to učinila svakako ili? Na primjer, ona pomjera stolicu bliže tebi da bi te čula bolje. Veoma je očigledno da to ne bi napravila ukoliko nema interesovanja za tebe. Ona se smiješi i naginje glavu ka tebi. Opet, evidentno je da to ne bi učinila da je doista ne zasmijavaš.

Vrlo je mjerodavno znati zapravo kako da protumačiš njeno ponašanje. Činit će ti se da tu ima mnogo posla na početku, ali poslije ćeš vrlo jasno  vidjeti koji su loši a koji dobri signali koje ti šalje.

5. Znaj svoje opcije i dobro ih iskoristi.

Kada je u pitanju upoznavanje i seks sa novom ženom, ti u suštini imaš dvije opcije. Ili iskoristi svoj krug prijatelja i tako upoznaj ženu ili počni da prilaziš nasumice nepoznatim ženama koje ti se dopadaju.

Prva opcija je lakša, jer će uvjek biti neka početna opuštenost među vama , ali mali je broj žena koje možeš upoznat na taj način. Ovako većina muškaraca upoznaje žene.

Prilaziti nasumice nepoznatim ženama je teže izvesti. Ali sa druge strane pruža ti bezbroj prilika koje možeš iskoristiti i bezbroj različitih žena koje možeš upoznati. Ovaj tip prilaženja je potrebno dosta puta ponoviti i postat će ti vještina. Moraš razumijeti da je svaka žena koju vidiš prilika za tebe. I kada budeš postao dobar u tome kako prići jednoj ženi, tada će se broj prilika povećavati, bit će neograničeno more opcija i žena koje možeš zavesti. Ovladati umjetnošću prilaska ženi je apsolutni ključ za uspjeh.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *