10 Stvari Koje Bi Žene Baš Voljele da Muškarci Znaju

1. Male laži su OK. (umjereno)

Postoje momenti istine u svakoj vezi. Pitanja kao što su: „Jel ona ljepša od mene?“ „Da li sam hrkala noćaš?“ „Da li ću dobit taj posao?“ „Ljepša je moja haljina, jel da?“ nisu ti momenti. Ne okljevaj, ne razmišljaj i definitivno nemoj reć nešto poput „Nije bolje, samo… drukčije.“ Osim ako ne želiš veliku svađu.

2. Arogantni momci ne dolaze u obzir

Tko reče da dobri momci ne prolaze dobro, griješi. Slabi momci ne prolaze dobro. Arogantni momci koji se hvale da bi impresionirali ženu ne prođu dobro. Dobri momci koji su interesantni, zainteresirani za djevojku i nasmiju nas, uvjek dobro prođu.

3. Ako tražimo prostora, ipak želimo da pozove

Ne mislimo uvjek ono što kažemo. Ako ste ti i tvoja cura imali ogromnu svađu i želi bit sama, naravno nemoj je pratiti kod njene mame gdje će provesti noć i nemoj čekat ispred vrata, ali joj piši da provjeriš jel sve u redu. Mi djevojke volimo znat da ti je stalo.

4. Volimo kad ste malo ljubomorni

Nedavno sam se našalila o tome kako me je moj cimer, koji je strejt, zamalo vidio golu, gdje je moj dečko rekao „siguran sam da je vidio golu žensku i prije, meni to ne smeta“ a ja sam vrisnula ALI JA ŽELIM DA TI TO SMETA. Ispalo je kako je htio djelovati smireno da ne bi pomislila kako me želi kontrolirati. To je ljepo. I naravno da ne želimo posesivnog muškarca ali malo ljubomore je zdravo.

5. Ne moraš zvati svaki dan

Na početku veze – znate, prvih par mjeseci – želimo malo misterije. Ne očekujemo da nam se javljate stalno i svakako da možete umjesto toga ići sa vašim drugarima gdje god, sve dok ne otkazujete planove sa vašom curom. Svaka dobra veza sadrži element neovisnosti.

6. Predigra nikada ne zastareva

Krivim Holivud. Sve te scene seksa gdje dečko otkopčava djevojku i dovodi je istog momenta do ekstaze je totalno zavaravanje. I čak ni ne djeluju toliko seksi. Izgleda glupo. Ali ti, koji ovo čitaš vrlo dobro znaš da kao što se i Guinness sipa polako i savršeno, tako se neke stvari jednostavno ne valjaju požurivati.

7. Obrati pažnju na male stvari

Jer upravo te male stvari najviše znače. Njena omiljena čokolada, kakvu kavu voli, ili što ćeš joj donijeti nešto iz prodavaonice što znaš da joj treba. To je pažnja.

8. Jednog tjedna u mjesecu nam je dozvoljeno da budemo kučke

Oni dani u mjesecu nisu kul. Niti se šalim, to je kao onemogućeni trodnevni mamurluk koji nas tjera da plačemo na obične vjesti i da vičemo na toster. Ako Majka Priroda može da bude takva, možemo i mi. Pa nam to i dozvolite. Znam što mislite – „Ne može bit toliko loše.“ Kako bi voljeli da mi prisustvujemo vašem udarcu u donji dio prilikom fudbala i da prevrnemo očima dok se vi u bolu spuštate na tlo?

9. Nije nam stalo do Adonis trbušnjaka

Žene ne vole kada muškarci broje kalorije, proteinske šejkove i znojenje u teretani svaki dan. Mi volimo prave muškarce, sa realnim tijelima i pravim apetitom.

10. Što zapravo mislimo

Znam da žene mnogo traže, dok telepatija ne bude vještina koju možeš dodati u svoj CV sa „Power Point znanjem“ , malo nas više slušajte što govorimo i pokušajte pokupit taj čudni signal koji šaljemo s vremena na vrijeme.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *